Početna / Vijesti / Kako napreduju radovi na Koridoru Vc na dionici Buna – Počitelj
ugovor-izgradnja-koridor-5c-dionica-mostar-jug-pocitelj-poddionica-buna-pocitelj

Kako napreduju radovi na Koridoru Vc na dionici Buna – Počitelj

U maju ove godine potpisan je ugovor o izgradnji autoceste Mostar-jug Počitelj, poddionica Buna – Počitelj. Radovi na pomenutoj dionici počeli su u avgustu ove godine. Ekipa mostarske City TV je posjetila mjesto izvođenja radova, a u nastavu pogledajte u kojoj fazi su trenutno radovi na pomenutoj dionici.

Počeli radovi na izgradnji autoceste 5C, poddionica Buna – Počitelj – City televizija

U maju ove godine potpisan je ugovor o izgradnji autoceste Mostar-jug Počitelj, poddionica Buna – Počitelj. Radovi na pomenutoj dionici počeli su u avgustu ove godine. Naša ekipa je posjetila mjesto izvođenja radova, a u nastavu pogledajte u kojoj fazi su trenutno radovi na pomenutoj dionici.

Publiée par City Televizija BiH sur Vendredi 9 novembre 2018

Podsjetimo,  Autoceste Federacije BiH potpisale su 18.05.2018. godine sa poduzećem Hering d.o.o Široki Brijeg Ugovora o izgradnji dionice Mostar jug – Počitelj, poddionica Buna – Počitelj.

Povezivanje Mostara autocestom sa Dalmacijom

Vrijednost Ugovora za izgradnju poddionice Buna – Počitelj je 25.692.383,53 eura sa PDV-om, a sredstva su osigurana putem Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Poddionica Buna – Počitelj, odnosno dio do Tunela Kvanj je duga 7,2 km i dio je dionice autoceste na Koridoru Vc Mostar jug – Počitelj. Rok za završetak radova je 18 mjeseca. Prolazi kroz općinu Čapljina i dijelom kroz grad Mostar. Ova poddionica ne predstavlja tehnički zahtjevan projekt u odnosu na dionice na sjevernom dijelu Mostara i neće na njoj biti velikih objekata.

Priče iz Hercegovine
Facebook Comments
1Shares

O nama Redakcija