Početna / Hercegovina / Pogledajte kako Trebinje promoviše svoje ljepote

Pogledajte kako Trebinje promoviše svoje ljepote

Prvi promotivni turistički video grada Trebinja predstavljen je sinoć, 31. jula, u tom gradu. Film je kroz projekat Turističke organizacije Grada Trebinja realizovan sredstvima Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, prenosi Radio Trebinje.

– Zamislili smo jedan drugačiji koncept promocije grada od onoga što smo do sada gledali. Željeli smo da prikažemo gostoljubivost i onu ljudsku stranu Trebinja i da tradiciju i kulturu našeg kraja pokažemo kroz naše ljude, a preko njih promovišemo i turistički poznate lokacije – kaže Marko Radić, direktor Turističke organizacije grada Trebinja.

 

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić ističe da je večeras predstavljeni promotivni film još jedan od dokaza da Trebinje nije slučajno proglašeno za prvo turističko mjesto u RS.

– Podaci koji govore da je u posljednjih pet godina u Trebinju svake godine 35 do 40% turista više daju nam podstrek da nastavimo dalje i da smo na pravom putu, ali isto tako – to nam ne daje za pravo da stanemo i da se zadovoljimo ovim što smo postigli. Moramo uvijek da obogaćujemo sadržaj, da tragamo za nečim novim – jer ljudi koji dolaze više puta odustaju kada vide da se ništa ne mijenja – kazao je gradonačelnik Ćurić.

indikator.ba

Facebook Comments
0Shares

O nama Redakcija